Annikas minnesfond

Aktuellt

Årets resa till Kolmården är inställd

På grund av det rådande Corona-läget är årets resa till Kolmården inställd tills vidare. Skulle det ändras kommer information att finnas här.

Årmöte

Årsmöte för Annikas minnesfond sker i år måndag 20 april. På grund av Corona-läget kommer årsmötet endast vara öppet för styrelsen.


Vinstlista till årets lotteri

Nu har vinnarna från lotteriförsäljningen 2019 dragits. Det var 45 vinster med ett totalt värde på 49 012 kronor som fördelades mellan vinnarna.

Här hittar du vinstlistan 2020!

En dag som gör skillnad

Kanske är det du som har turen på din sida denna gång. Turen att få bestämma vad du och din kompis eller din familj vill göra under en hel dag. Gå på fotboll eller ishockey, bada i Gustavsvik, åka till Boda Borg, shoppa på Marieberg, bowla, besöka Prison Island, åka gokart eller limousin. Som du ser är alternativen oändliga. Om du har egna idéer är de lika välkomna. Du kan dessutom välja flera alternativ.

Aktiviteterna måste dock vara inom Örebro län. Självklart ingår lunch, middag och fika – var väljer du själv. Vill du övernatta på hotell så försöker vi att ordna vi det. Detta äventyr avslutas efter frukost och sedvanlig utcheckning från hotellet dagen efter om du valt att bo på hotell.

Mer instruktioner och anmälningsblankett


Bli månadsgivare

Nu kan du bli månadsgivare och stödja fonden månadsvis med 50, 100 eller 200 kronor.

Blankett finns här.