Annikas minnesfond

Aktuellt

Ny ordförande

Ny ordförande i Annikas minnesfond är Christoffer Karlsson, som tidigare varit vice ordförande.

 

Årets vinstlotteri är i gång

Äntligen är det dags igen! Nu öppnar Annikas minnesfonds årliga vinstlotteri och vilka härliga vinster vi har i år!  Listlotteri kommer att vara i gång mellan 1 oktober och 31 december 2021 med dragning 10 januari 2022. Här är årets vinster.

Vill du köpa en lott eller tio? Kontakta anita@annikasminnesfond.se eller lisa@annikasminnesfond.se

 

Julfest och Kolmården 2022

Vi väljer att inte genomföra Annikas minnesfonds årliga julgransplundring med tanke på läget kring covid-19. Det var inte lätt att ta detta beslut då vi saknar gemenskapen, glädjen och energin som julgransplundringen ger oss. Listlotteriet påverkas inte av detta beslut.

En familjedag i Sörbybacken är planerad till våren 2022. Resa till Kolmården är planerad till 4 juni 2022.

 

 

 

En dag som gör skillnad

Kanske är det du som har turen på din sida denna gång. Turen att få bestämma vad du och din kompis eller din familj vill göra under en hel dag. Gå på fotboll eller ishockey, bada i Gustavsvik, åka till Boda Borg, shoppa på Marieberg, bowla, besöka Prison Island, åka gokart eller limousin. Som du ser är alternativen oändliga. Om du har egna idéer är de lika välkomna. Du kan dessutom välja flera alternativ.

Aktiviteterna måste dock vara inom Örebro län. Självklart ingår lunch, middag och fika – var väljer du själv. Vill du övernatta på hotell så försöker vi att ordna vi det. Detta äventyr avslutas efter frukost och sedvanlig utcheckning från hotellet dagen efter om du valt att bo på hotell.

Mer instruktioner och anmälningsblankett


Bli månadsgivare

Bli månadsgivare via din egen bank. Välj stående överföring med valfritt belopp. Du kan ändra belopp samt avsluta när du själv vill.