Annikas minnesfond

Aktuellt

Årsmöte 2022

Annikas minnesfond har årsmöte onsdag 27 april.

 

Kolmården 2022

Äntligen ska vi åka till Kolmården igen, närmare bestämt den 4/6! Inbjudan har skickats ut nu i början av april så håll utkik!

 

Ny ordförande

Ny ordförande i Annikas minnesfond är Kristoffer Carlsson, som tidigare varit vice ordförande.

 

Vinnarna i vinstlotteriet 2021

Nu har vinnarna i lotteriet 2021 dragits och listan finns här: Vinstlistan 2021. Anita Nyström kommer att kontakta alla vinnare eller den som sålt vinstlotten. Stort grattis till alla vinnare!

 

Julfest och Kolmården 2022

Vi väljer att inte genomföra Annikas minnesfonds årliga julgransplundring med tanke på läget kring covid-19. Det var inte lätt att ta detta beslut då vi saknar gemenskapen, glädjen och energin som julgransplundringen ger oss. Listlotteriet påverkas inte av detta beslut.

En familjedag i Sörbybacken är planerad till våren 2022.

 

 

En dag som gör skillnad

Kanske är det du som har turen på din sida denna gång. Turen att få bestämma vad du och din familj eller kompis vill göra under en hel dag. Gå på fotboll, testa höghöjdsbanan i Sörbybacken, en dagsutflykt till ett spännande nöjesfält, skratta loss i Lustiga Landet, se Örebro från ovan i en stor ballong, få besök av Star Wars-karaktärer eller varför inte slappna av i ett rofullt spa? Listan kan bli hur lång som helst och du får välja mer än en aktivitet om du har svårt att bestämma dig.

Självklart ingår lunch, fika och/eller middag och var väljer du helt själv. Vill du även övernatta på hotell? Åka limousin mellan aktiviteterna? Vi försöker ordna det!

Mer instruktioner och anmälningsblankett


Bli månadsgivare

Bli månadsgivare via din egen bank. Välj stående överföring med valfritt belopp. Du kan ändra belopp samt avsluta när du själv vill.