Annikas minnesfond

Kanske är det du som har turen på din sida denna gång. Turen att få bestämma vad du och din kompis eller din familj vill göra under en hel dag. Gå på fotboll eller ishockey, bada i Gustavsvik, åka till Boda Borg, shoppa på Marieberg, bowla, besöka Prison Island eller åka gokart eller limousin. Som du ser är alternativen oändliga. Om du har egna idéer  är de lika välkomna. Du kan dessutom välja flera alternativ.

Aktiviteterna måste dock vara inom Örebro län. Självklart ingår lunch, middag och fika – var väljer du själv. Vill du övernatta på hotell så försöker vi att ordna vi det. Detta äventyr avslutas efter frukost och sedvanlig utcheckning från hotellet dagen efter om du valt att bo på hotell.

Så här går det till:

Du skriver en liten berättelse om hur du vill att din dag ska se ut, vilka aktiviteter som du vill göra eller ställen som du vill besöka. Det kan vara flera ställen på en dag. Vill du bo på hotell så ordnar vi det.

Skicka in eller maila din ansökan till adressen nedan och märk med ”En dag som gör skillnad”.

Vem kan söka?

Du som är svårt sjuk kan självklart söka för att få chans till en egen dag. Även syskon i en drabbad familj har möjlighet att söka till "En dag som gör skillnad".

 

Använd gärna vår ansökningsblankett.

Sista ansökningsdag är den 30/4, 31/8 och 31/12.

Är det din berättelse som väljs ut så planerar vi dagen tillsammans med dig och din familj och gör en detaljerad plan.

Annikas minnesfond står för alla kostnader i planen.

Annikas minnesfond
Box 300
701 46 Örebro

E-post: kontakt@annikasminnesfond.se

Vid frågor, kontakta Anita Nyström på telefon 073-229 00 59.