Annikas Minnesfond

På Gång

Nu kör vi!

Föreningen Annikas minnesfond tillsammans med Kumla funktionshindrades motorklubb inbjuder till familjedagen Nu kör vi! den 16 juni. Det blir en dag fylld med folkrace, trolleri, dockteater, fina bilar, ballongprinsessan, trampolinshow och mycket mer! Det kommer att finnas hamburgare och fika till försäljning.

När: Lördagen den 16 juni klockan 10.00–16.00
Plats: Kumla funktionshindrades MK (infart vid Närkefrakt), Kvarntorp. Inträde och parkering är gratis
Anmälan: Senast den 7 juni till Birgith Ekblom, birgith@annikasminnesfond.se

Programmet kan du läsa här.

 

En dag som gör skillnad

Kanske är det du som har turen på din sida denna gång. Turen att få bestämma vad du och din kompis eller din familj vill göra under en hel dag. Gå på fotboll eller ishockey, bada i Gustavsvik, åka till Bodaborg, shoppa på Marieberg, bowla, besöka nya Prison Island eller åka gokart, som du ser är alternativen oändliga. Om du har egna idéer så är de lika välkomna. Du kan dessutom välja flera alternativ.

Aktiviteterna måste dock vara inom Örebro län. Självklart ingår lunch, middag och fika, var väljer du själv. Vill du övernatta på hotell så ordnar vi det. Limousin kan användas vid transporter mellan de olika aktiviteterna eller till och från hemmet. Detta äventyr avslutas efter frukost och sedvanlig utcheckning från hotellet dagen efter om du valt att bo på hotell.

Mer instruktioner och anmälningsblankett


Bli månadsgivare

Nu kan du bli månadsgivare och stödja fonden månadsvis med 50, 100 eller 200 kronor.

Blankett finns här.

Kolmården 11/8

I augusti blir det en resa till Kolmården som vanligt – en av våra absolut populäraste aktiviteter. Vi återkommer när det är dags att anmäla sig.