Annikas Minnesfond

På Gång

En heldag på Boda Borg!

Annikas minnesfond bjuder in utvalda familjer till en heldag på Boda Borg!

Lördagen den 15 september 2018 kl. 9-17.
Tacobuffén som serveras mellan 12-14 ingår.
Boda Borg i Karlskoga är beläget alldeles intill E18 vid utfarten mot Karlstad/Oslo. I direkt anslutning till anläggning finns det gott om gratis parkeringsplatser.

De senaste tre åren har 14 nya Quests öppnats, bestående av över 40 celler, så om det var längesen du besökte Boda Borg finns det alltså mängder med nya utmaningar. Senaste tillskottet på Questhimlen är Good Guy/Bad Guy.
En ny typ av Quest där man antingen väljer att vara tjuv eller polis. Väljer man att vara tjuv så blir Questen röd, väljer man att var polis så blir den grön.
Under 2017 öppnades Lava (en röd Quest) den gröna Questen Fängelset, WatchOut som är en röd Quest samt HERO som är kolsvart!

Questarna är byggda i tre svårighetsgrader: Gröna, röda och svarta. Gröna Questar innehåller icke-fysiska utmaningar, röda innehåller en mix av klurigheter och fysiska utmaningar, svarta är framförallt fysiskt utmanande.
Ditt lag har alltid tillgång till samtliga Quests under ert besök.

Rekommenderad klädsel är oömma kläder och gymnastikskor, omklädningsrum och duschar finns.
Besök http://bodaborg.se/anlaggningar/karlskoga för att se hur anläggningen ser ut.

Barn
Barn under sex år gratis.
Barn under tio år bör komma tillsammans med vuxna.

Anmälan lämnas till:
Kent Frulla

kenntfrulla@hotmail.com

Anmälan senast 9/9 2018
Ange nedanstående på anmälan:

Namn:
Antal vuxna och barn över sex år:
Telefon:

 

En dag som gör skillnad

Kanske är det du som har turen på din sida denna gång. Turen att få bestämma vad du och din kompis eller din familj vill göra under en hel dag. Gå på fotboll eller ishockey, bada i Gustavsvik, åka till Bodaborg, shoppa på Marieberg, bowla, besöka nya Prison Island, åka gokart eller limousin. Som du ser är alternativen oändliga. Om du har egna idéer är de lika välkomna. Du kan dessutom välja flera alternativ.

Aktiviteterna måste dock vara inom Örebro län. Självklart ingår lunch, middag och fika – var väljer du själv. Vill du övernatta på hotell så ordnar vi det. Detta äventyr avslutas efter frukost och sedvanlig utcheckning från hotellet dagen efter om du valt att bo på hotell.

Mer instruktioner och anmälningsblankett


Bli månadsgivare

Nu kan du bli månadsgivare och stödja fonden månadsvis med 50, 100 eller 200 kronor.

Blankett finns här.