Annikas Minnesfond

På Gång

Kolmården 11/8

11 augusti blir det som vanligt en resa till Kolmården – en av våra absolut populäraste aktiviteter. Under dagen i djurparken besöker vi självklart djuren, men passar även på att åka linbana över de olika djurområdena och kanske även Wildfire för den som vågar. Ett besök i Bamses värld missar vi definitivt inte. Inbjudna familjer har fått vidare information via brev.

 

En dag som gör skillnad

Kanske är det du som har turen på din sida denna gång. Turen att få bestämma vad du och din kompis eller din familj vill göra under en hel dag. Gå på fotboll eller ishockey, bada i Gustavsvik, åka till Bodaborg, shoppa på Marieberg, bowla, besöka nya Prison Island, åka gokart eller limousin. Som du ser är alternativen oändliga. Om du har egna idéer är de lika välkomna. Du kan dessutom välja flera alternativ.

Aktiviteterna måste dock vara inom Örebro län. Självklart ingår lunch, middag och fika – var väljer du själv. Vill du övernatta på hotell så ordnar vi det. Detta äventyr avslutas efter frukost och sedvanlig utcheckning från hotellet dagen efter om du valt att bo på hotell.

Mer instruktioner och anmälningsblankett


Bli månadsgivare

Nu kan du bli månadsgivare och stödja fonden månadsvis med 50, 100 eller 200 kronor.

Blankett finns här.