En dag som gör skillnad

Kanske är det du som har turen på din sida denna gång. Turen att få bestämma vad du och din familj eller kompis vill göra under en hel dag. Gå på fotboll, testa höghöjdsbanan i Sörbybacken, en dagsutflykt till ett spännande nöjesfält, skratta loss hos Lustiga Landet, se Örebro från ovan i en stor ballong, få besök av Star Warskaraktärer eller varför inte slappna av i ett rofullt spa? Listan kan bli hur lång som helst och du får välja mer än en aktivitet om du har svårt att bestämma dig.

Självklart ingår lunch, fika och/eller middag och var väljer du helt själv. Vill du även övernatta på hotell? Åka limousin mellan aktiviteterna? Vi försöker ordna det!

Så här går det till:

Du skriver en liten berättelse om hur du vill att din dag ska se ut, vilka aktiviteter som du vill göra eller ställen som du vill besöka. Det kan vara flera ställen på en dag. Vill du bo på hotell så ordnar vi det.

Skicka in eller mejla din ansökan till adressen nedan och märk med ”En dag som gör skillnad”.

Vem kan söka?

Du som är svårt sjuk kan självklart söka för att få chans till en egen dag. Även syskon i en drabbad familj har möjlighet att söka till "En dag som gör skillnad".

Använd gärna vår ansökningsblankett.

Sista ansökningsdag är den 30/4, 31/8 och 31/12.

Är det din berättelse som väljs ut så planerar vi dagen tillsammans med dig och din familj och gör en detaljerad plan.

Annikas minnesfond står för alla kostnader.

Annikas minnesfond
Box 300
701 46 Örebro

E-post: kontakt@annikasminnesfond.se

Vid frågor, kontakta Kristoffer Carlsson på telefon 073-909 57 84.