Aktuellt

Listlotteri 2023

Här är årets vinster i Annikas minnesfonds listlotteri. Vill du köpa en lott? Hör av dig via mail till kristoffer@annikasminnesfond.se. Lycka till :)

Klicka på länken för att öppna dokumentet.

Vinstförteckning 2023

Sörbybacken 2023

Sörbybacken bjöd på fantastiskt väder då vi kom på besök i lördags. Dagen var mycket uppskattad och det bjöds på höghöjdsbana, zipline, hoppborg, glass, hamburgare m.m. Tack alla som kom och förgyllde dagen :)


Årsmöte

Den 26 april kl17:30 kommer årsmötet genomföras. Inbjudningar är på väg via postgång. Hoppas vi ses!

Vinstlotteri 2022

Nu har Annikas minnesfonds höstlotteri startat. Vill du vara med och stötta föreningen genom att köpa lotter? Lotterna kostar 10 kronor och dragningen sker 10 januari 2023. Alla vinnare kontaktas efter dragningen. Hör av dig till Anita Nyström om du vill köpa lotter: 073-229 00 59, anita@annikasminnesfond.se.

Här finns årets vinstlista.

Kolmården 2022 och julfest 2023

Kolmården 2022
Äntligen blev resan till Kolmården av! Den 4 juni var vi där tillsammans med 117 personer.

Julgransplundring 2023
Äntligen kunde vi återigen ha vår årliga julgransplundring den 14 januari 2023. Det blev en väldigt lyckad dag där 98 vuxna och 89 barn deltog.

En dag som gör skillnad

Kanske är det du som har turen på din sida denna gång. Turen att få bestämma vad du och din familj eller kompis vill göra under en hel dag. Gå på fotboll, testa höghöjdsbanan i Sörbybacken, en dagsutflykt till ett spännande nöjesfält, skratta loss i Lustiga Landet, se Örebro från ovan i en stor ballong, få besök av Star Wars-karaktärer eller varför inte slappna av i ett rofullt spa? Listan kan bli hur lång som helst och du får välja mer än en aktivitet om du har svårt att bestämma dig.

Självklart ingår lunch, fika och/eller middag och var väljer du helt själv. Vill du även övernatta på hotell? Åka limousin mellan aktiviteterna? Vi försöker ordna det!

Mer instruktioner och anmälningsblankett