Aktuellt

Vinstlotteri 2022

Nu har Annikas minnesfonds höstlotteri startat. Vill du vara med och stötta föreningen genom att köpa lotter? Lotterna kostar 10 kronor och dragningen sker 10 januari 2023. Alla vinnare kontaktas efter dragningen. Hör av dig till Anita Nyström om du vill köpa lotter: 073-229 00 59, anita@annikasminnesfond.se.

Här finns årets vinstlista.

Kolmården 2022 och julfest 2023

Kolmården 2022
Äntligen blev resan till Kolmården av! Den 4 juni var vi där tillsammans med 117 personer.

Julgransplundring 2023
Vi hoppas verkligen att covid-19 inte sätter några käppar i hjulet för för oss för vi har planerat att ha julgransplundring den 14 januari 2023. Inbjudan kommer att skickas ut under november.

Ny ordförande

Ny ordförande i Annikas minnesfond är Kristoffer Carlsson, som tidigare varit vice ordförande.

En dag som gör skillnad

Kanske är det du som har turen på din sida denna gång. Turen att få bestämma vad du och din familj eller kompis vill göra under en hel dag. Gå på fotboll, testa höghöjdsbanan i Sörbybacken, en dagsutflykt till ett spännande nöjesfält, skratta loss i Lustiga Landet, se Örebro från ovan i en stor ballong, få besök av Star Wars-karaktärer eller varför inte slappna av i ett rofullt spa? Listan kan bli hur lång som helst och du får välja mer än en aktivitet om du har svårt att bestämma dig.

Självklart ingår lunch, fika och/eller middag och var väljer du helt själv. Vill du även övernatta på hotell? Åka limousin mellan aktiviteterna? Vi försöker ordna det!

Mer instruktioner och anmälningsblankett